mindig kész a segítségre

Hot-line:+36303371280

e-PATRONUS® COMBI

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra és az e-PATRONUS® közvetlen segélyhívó és kommunikációs készülékek után érdeklődik. Reméljük sikerül megtalálnia az igényének megfelelő készüléket.

Az e-PATRONUS® készülékcsalád minden tagjának közös jellemzője, hogy: 

1. Gyors 
2. Közvetlen, nem igényel diszpécser ügyeletet 
2. Biztonságos, mert többszörösen (szövegküldés és hanghívás) jelzi a vészhelyzetet 
3. Használata nem helyhez kötött (szabadon lehet mozogni a hatótávon belül) 
4. Egyszerűen kezelhető, csupán egyetlen gomb megnyomása útján indítható a segélyhívás
5. Gazdaságosan üzemeltethető 

Ezen az oldalon az e-PATRONUS® Combi készülék részletes ismertetését olvashatja!

I. Röviden az e-PATRONUS®  Combi típusról:

A Combi készülék GSM alapú közvetlen segélyhívó és kommunikációs eszköz, mely nagyon kedvező áron biztosítja a köztes diszpécser ügyelet igénybe vétele nélküli segélyhívás, vészjelzés és beszéd kommunikáció lehetőségét azok irányába, akiktől a segítség biztosan és gyorsan várható - legyen az akár családtag, jó szomszéd, orvos, az ápolással, felügyelettel megbízott személy vagy szervezet.

A készülék beállítása és működtetése felhasználó barát, vagyis egyszerű, gyors és megbízható, amely használója életét biztonságosabbá, szabadabbá és jobban élvezhetővé teszi.

 A szükséges beállítások hagyományos mobil telefonnal (nem szükséges, hogy okos telefon legyen), SMS küldésekkel, illetve WI-FI környezetben Smart Life okostelefonos alkalmazással is elvégezhetők. Igény szerint a készüléket térítés nélkül szállítás előtt a kívánt beállításokkal felprogramozzuk. 

A készülék használata nagyon egyszerű, a riasztás a vízálló karperec/medál SOS gombjának illetve a tartozék távirányító SOS gombjának megnyomásával indítható. 

A készülék opcionálisan bővíthető füst- és gázérzékelőkkel vagy mozgás és ajtó/ablak-nyitás érzékelőkkel, így akár kislakás riasztóként is használható (maximum 30 zóna képezhető). 


II. Az e-PATRONUS® Combi alapkészlet:

- Intelligens báziskészülék 
- beépített akkumulátor 
- hálózati adapter 
- távirányító (remote control key)
- letölthető teljes magyar nyelvű dokumentáció és bemutató videók 
- EM UNI vészhívó vízálló medál/karperec (1 db) 

 

III. Az e-PATRONUS®  Combi készülék használata:

A készüléket idős, egyedül élő, vagy beteg személy lakásán, házában, szobájában stb. szükséges üzemeltetni, oly módon, hogy a bázisegységet abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol Ő napközben legtöbbet tartózkodik, illetve fekvő beteg esetében ahol ellátása történik. A bázisegységet a tartozék hálózati adapterrel 230 V AC hálózatra kell kapcsolni, ugyanis így biztosított a beépített akkumulátor töltése. A készülék folyamatosan figyeli a hálózati feszültség meglétét és annak kimaradásakor (például az adaptert eltávolították, vagy tartós áramszünet miatt) szöveges (push) üzenetben a megadott telefonszámon jelzi, figyelmeztetve arra, hogy a hálózati áramellátás megszűnése miatt a beépített akkumulátor már csak további kb.4 óra folyamatos üzemkészséget képes biztosítani.

Segélyhívás indítása, kommunikáció a felügyelt személlyel:

A megfelelően felprogramozott, felszerelt és beüzemelt készülékkel a segítségkérés (segélyhívás előre rögzített szövegtartalmú SMS(push) küldés és hanghívás formában) egyetlen gomb megnyomásával történhet, amely jelenti a karon, csukló felett hordható karperec vagy nyakban medál SOS gombjának, vagy a bázisegység SOS gombjának, vagy a távirányító SOS gombjának  rövid (1-2 sec) idejű megnyomását. A riasztási folyamat törlése a tartozék távirányító kulcs „Disarm” (nyitott lakat) gombjának vagy a távoli felügyeletet biztosító alkalmazással is lehetséges.

A felügyelt személy a vízálló segélyhívó karperecet a nap 24 órájában folyamatosan viselheti és szabadon mozoghat vele, még mosdáskor, fürdéskor, zuhanyozás közben sem kell azt levennie. A medálként nyakban viselés éjszaka tilos, mert az balesetet okozhat.

Minden további folyamat automatikusa játszódik le, melyek:

  1.  Azonnali - előre rögzített szövegtartalmú - segélykérő SMS küldése, akár egyszerre 6 mobiltelefonszámra. Több karperec használata, vagy a bázisegység SOS gombjának a használata a szövegben megkülönböztethető.
  2. Fontossági sorrendnek megfelelően akár 6 telefonszám hívása és a normál hangkommunikáció biztosítása a bázisegységen keresztül, automatikusan kihangosított üzemmódban.
  3. A további – opcionálisan rendelhető - mozgásérzékelők, füst és gázérzékelők riasztása és a riasztás továbbítása teljesen automatikusan történik SMS-ben, akár 5 mobil telefonszámra.

Kommunikáció a felügyelt személlyel – külső hívás fogadása:

A készülék a bejövő telefonhívásokat automatikusan képes fogadni, anélkül, hogy a felügyelt személynek bármit is kellene tennie. Ez például egy fekvő beteg esetében kifejezetten előnyös; a készülék telefonszámát bárki hívhatja és beszélgetést kezdeményezhet, amennyiben a kapcsolat létrejöttéhez szükséges biztonsági kódot ismeri. Az összekapcsolódás, majd a megfelelő kód billentyűzése után a beszédkommunikáció szabadon, kihangosítva folytatható.

IV. Az e-PATRONUS®  Combi készülék felprogramozása és menedzselése:

A készülék egyszerű mobil telefonról SMS utasítások (parancsok), illetve a Smart Life nevű ingyenes okos telefonos alkalmazással is programozható. Vásárlás esetén a készülék használatához magyar nyelvű dokumentációt biztosítunk.

A készüléket igény szerint előre programozva is szállítjuk! 

A készülék telepítést alapvetően nem igényel! A készüléket grátisz SIM kártyával szállítjuk, melyet induló egyenleggel is ellátunk! Üzembe-helyezéskor a tartozék adaptert kell csupán csatlakoztatni, illetve az ki- bekapcsolót ON állásba helyezni és a készülék néhány másodperc multán máris üzemképes.

                                                                                                          e-PATRONUS®  Combi ára

                                                                                       44.950,- Ft 
A készülék megvásárlása esetén a kiszállítás díját, a feltöltős SIM kártya árát és az akár egy éves üzemeltetést biztosító SIM kártya feltöltést mi álljuk Önnek.

*Az első egyenleg feltöltést a kiszállítás előtt az aktiválást követően forgalmazó biztosítja. A kezdő egyenleg feltöltés a szokásos segélyhívási gyakoriságot figyelembe véve történik.                                                                                           

Megrendelem


 

e-PATRONUS® COMBI főegység

e-Patronus COMBI

e-PATRONUS® COMBI karperec

e-PATRONUS® COMBI fontosabb technikai jellemzők

1. Quad-Band technológia (850/900/1800/1900Mhz) 
2. Segélyhívás egyetlen gomb megnyomásával, minden további folyamat automatikus. 
3. Segélyhíváskor szöveggel és hanghívással
4. Hívható
5. Opcionális bővíthetőség (további karperec, füst és gáz, mozgásérzékelő stb.)
6. Beépített akkumulátora min. 4 óra további üzemidőt biztosít áramszünet esetére
7. Adapter 230 VAC / 5 V DC 2A
8. WI-FI standard IEEE 802.11 b/g/n
9. RF frekvencia 433.92 MHz, nem engedély köteles
10. RF hatótávolság maximum 70 m, szabad levegőn, tipikus 30-40 m
11. Főegység mérete: 118x118x23,8 mm
12. Működési körülmények -10 C’ - +50 C’
13. Távirányító – elem 3 V DC (CR2032)
14. Karperec/medál – elem