mindig kész a segítségre

Hot-line:+36303371280

e-PATRONUS® Simple

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra és az e-PATRONUS®közvetlen segélyhívó és kommunikációs készülékek után érdeklődik. Reméljük sikerül megtalálnia az igényének megfelelő készüléket. 

Az e-PATRONUS® készülékcsalád minden tagjának közös jellemzője, hogy: 

1. Gyors 
2. Közvetlen, nem igényel diszpécser ügyeletet 
2. Biztonságos, mert többszörösen (szövegküldés és hanghívás) jelzi a vészhelyzetet 
3. Használata nem helyhez kötött (szabadon lehet mozogni a hatótávon belül) 
4. Egyszerűen kezelhető, csupán egyetlen gomb megnyomása útján indítható a segélyhívás 
5. Gazdaságosan üzemeltethető 

Ezen az oldalon az e-PATRONUS® Simple készülék részletes ismertetését olvashatja! 

I. Röviden az e-PATRONUS® Simple típusról: 

A készülék GSM alapú közvetlen segélyhívó és kommunikációs eszköz, mely nagyon kedvező áron biztosítja a köztes diszpécser ügyelet igénybe vétele nélkül segélyhívás, vészjelzés és beszéd kommunikáció lehetőségét azok irányába, akiktől a segítség biztosan és gyorsan várható - legyen az akár családtag, jó szomszéd, orvos, az ápolással, felügyelettel megbízott személy vagy szervezet. 

A készülék beállítása és működtetése felhasználó barát, vagyis egyszerű, gyors és megbízható, amely használója életét biztonságosabbá, szabadabbá és jobban élvezhetővé teszi. 

A szükséges beállítások hagyományos mobil telefonnal (nem szükséges, hogy okos telefon legyen), SMS küldésekkel elvégezhetők. 

Használata egyszerű, a riasztás egyetlen gomb megnyomásával, vagy a főkészülékről, vagy a hordozható univerzális vízálló (karperec és medál) segélyhívó eszközzel indítható. 

A jobb és egyszerűbb beszédkommunikáció biztosítása érdekében a főegység két részből áll; a kétirányú beszédkommunikációt biztosító hangszóró egység áthelyezhető. 

A készülék opcionálisan bővíthető füst- és gázérzékelőkkel vagy mozgás és ajtó/ablak-nyitás érzékelőkkel, így akár kislakás riasztóként is használható (maximum 30 zóna képezhető).. 


II. Az e-PATRONUS® Simple alapkészlet: 


- báziskészülék 
- beépített akkumulátor 
- hálózati adapter 
- hangszóró egység 
- felhasználói CD 
- EM UNI vészhívó vízálló medál/karperec (1 db) 

III. Aze-PATRONUS® Simple készülék használata: 

A készüléket idős, egyedül élő, vagy beteg személy lakásán, házában, szobájában stb. szükséges üzemeltetni, oly módon, hogy a bázisegység 2 főegységét abban a helyiségben kell felszerelni, ahol Ő napközben legtöbbet tartózkodik, illetve fekvő beteg esetében ahol ellátása történik. A bázisegységet a hálózati adapterrel 230 V AC hálózatra kell kapcsolni, ugyanis így biztosított a beépített akkumulátor töltése. A készülék folyamatosan figyeli a hálózati feszültség meglétét és annak kimaradásakor (például az adaptert eltávolították, vagy tartós áramszünet miatt) SMS(push) üzenetben a megadott telefonszámon jelzi, figyelmeztetve arra, hogy a hálózati áramellátás megszűnése miatt a beépített akkumulátor már csak további kb.4 óra folyamatos üzemkészséget képes biztosítani. 


Segélyhívás indítása, kommunikáció a felügyelt személlyel: 

A megfelelően felprogramozott, felszerelt és beüzemelt készülékkel a segítségkérés (segélyhívás előre rögzített szövegtartalmú SMS(push) küldés és hanghívás formában) egyetlen gomb megnyomásával történhet, amely jelenti a karon, csukló felett hordható karperec vagy a bázisegység SOS gombjának rövid (1-2 sec) idejű megnyomását. A riasztás menetközben törlése a főegység SOS gomb alatti DISARM gombbal lehetséges. 

A felügyelt személy a vízálló segélyhívó karperecet a nap 24 órájában folyamatosan viselheti és szabadon mozoghat vele, még mosdáskor, fürdéskor, zuhanyozás közben sem kell azt levennie. 


Minden további folyamat automatikusa játszódik le, melyek: 

1. Azonnali - előre rögzített szövegtartalmú - segélykérő SMS küldése, akár egyszerre 5 mobiltelefonszámra. Több karperec használata, vagy a bázisegység SOS gombjának a használata a szövegben megkülönböztethető. 
2. Fontossági sorrendnek megfelelően akár 5 telefonszám hívása és a normál hangkommunikáció biztosítása a bázisegységen keresztül, automatikusan kihangosított üzemmódban. 
3. A további – rendelhető - mozgásérzékelők, füst és gázérzékelők riasztása és a riasztás továbbítása teljesen automatikusan történik SMS-ben, akár 5 mobil telefonszámra. 

Kommunikáció a felügyelt személlyel – külső hívás fogadása: 

A készülék a bejövő telefonhívásokat automatikusan képes fogadni, anélkül, hogy a felügyelt személynek bármit is kellene tennie. Ez például egy fekvő beteg esetében kifejezetten előnyös; a készülék telefonszámát bárki hívhatja és beszélgetést kezdeményezhet, amennyiben a szükséges biztonsági kódot ismeri. Az összekapcsolódás, majd a megfelelő kód billentyűzése után a beszédkommunikáció szabadon, kihangosítva folytatható. 

IV. Az e-PATRONUS® Simple készülék felprogramozása: 

A készülék egyszerű mobil telefonról SMS utasítások (parancsok) segítségével programozható. 

A készüléket igény szerint előre programozva is szállítjuk! 


IV. Az e-PATRONUS® Simple készülék fontosabb jellemzői: 

1. A világon mindenütt használható Quad-Band technológia (850/900/1800/1900Mhz) 

2. Segélyhívás egyetlen gomb (akár a hordozható vízálló karperecen, akár a főkészüléken) megnyomása útján kezdeményezhető, minden további folyamat automatikus. 

3. Segélyhíváskor akár 5 előre beállított SMS számra küldhet szöveges segítségkérést, illetve akár 5 telefonszámot hívhat fel automatikusan, lehetővé téve a kihangosított beszéd kommunikációt. 

4. Opcionálisan maximum 30 különféle rádió frekvenciás eszköz jelzéseinek fogadására képes, segélyhívó gomb (medál, karperec), távirányító, füstérzékelő, gázérzékelő, mozgásérzékelő, ajtó vagy ablak nyitásérzékelő stb. 
Ezek mellett további 2 un. vezetékes bemenettel is rendelkezik. 

5. Támogatja a távoli behallgatási (monitoring) lehetőséget és áthelyezhető hangszórós egységgel a két utas kihangosított beszéd kommunikációt. 

6. Figyelmeztető SMS-t küld a hálózati feszültség kimaradásáról és a visszaállásról. 

7. Beépített akkumulátora min. 4 óra további üzemidőt biztosít áramszünet esetére. 

8. A készüléket szettben szállítjuk. 

A szett tartalma: 
1 db bázis készülék beépített akkumulátorral, 
1 db hangszóró egység a kihangosításhoz, 
1 db hálózati adapter, 
1 db UNIV vízálló segélyhívó medál/karperec, 
1 db SIM kártya - rendeléskor megjelölhető a kívánt fajta - 
Telenor, Telekom, Vodafone 
Magyar nyelvű leírás, garancia levél 

e-PATRONUS® SIMPLE ára 

45.000,-Ft 
 

A készülék megvásárlása esetén a kiszállítás díját, a feltöltős SIM kártya árát és az akár egy éves üzemeltetést biztosító SIM kártya feltöltést mi álljuk Önnek.
 

Az e-PATRONUS® Simple műszaki jellemzői

- Hálózati adapter
Standard 230 V AC / 12 V DC/ 500 mA

- GSM frekvencia
Quad-band (850/900/1800/1900MHz) 

- SIM kártya
3V SIM 

- Hálózat
GSM

- Rf frekvencia 
433 MHz

- Rf hatótávolság
kb.50 m

- Tartalék akkumulátor
7,4 V 500 mAh újratölthető Lítium akkumulátor

- Tárolási hőmérséklet
-40 - +85 °C

- Működési hőmérséklet
+10 - +45 °C

- Páratartalom
relatív páratartalom maximum 5-90% (lecsapódásmentes)

- Külső méretek 
(adapter nélkül
főegység
125 x 90 x 25 mm
hangszóró
90 x 75 x 25