mindig kész a segítségre

Hot-line:+36303371280

e-PATRONUS® SMART

Az e-PATRONUS® készülékek üzemeltetése nem igényel távfelügyeleti szolgáltatót!

Az e-PATRONUS® SMART a BASIC készülék jelentős mértékben tovább fejlesztett változata, amely egyesíti magában a közvetlen GSM pánikriasztó, vészhívó, egészségügyi riasztó, élet és vagyonvédelmi riasztó valamint a mobil kommunikációs rendszereket. 

Az e-PATRONUS® SMART készülék működtetése felhasználó barát, egyszerű, gyors és megbízható. 

Az e-PATRONUS® SMART készülék használója életét biztonságosabbá, szabadabbá és jobban élvezhetővé teszi! 

Az e-PATRONUS® SMART készülék fontosabb jellemzői, funkciói, üzemmódjai: 

1. Az e-PATRONUS® SMART mint közvetlen, gyors, és többszörösen biztonságos segélyhívó készülék 

Segélyhívás a következő módokon történhet: 

a.) készülék jól látható helyen található SOS feliratú gombjának a megnyomásával, 
b.) hordozható medál nyomógombjának a megnyomásával, 
c.) az opcionálisan rendelhető vízálló karóraként viselhető vészhívó nyomógombjának a megnyomásával. 

A segélyhívási folyamat leírása:

Ha a rászorulónak, idős embernek, gyereknek, betegnek vagy mozgáskorlátozottnak segítségre van szüksége az e-PATRONUS® SMART készülék automatikusan a beállítástól függően SMS-t/e-mailt/GPRS adatot küld az előre beállított telefonszámokra illetve címre és fel is hívja a beállított telefonszámokat, majd lehetővé teszi a kommunikációt. (maximum 10 db telefonszám!) 

2. Az e-PATRONUS® SMART mint közvetlen távoli felügyeletet ellátó készülék 

Az e-PATRONUS® SMART készülék mint a legmegbízhatóbb és legfigyelmesebb ápolónővér folyamatosan figyeli az egyedül otthon tartózkodó idős, beteg ember mindennapi tevékenységét és jelez ha a napi megszokott rutintól eltérést tapasztal. Ennek a funkciónak a használatához opcionálisan rendelhető mozgásérzékelő alkalmazása szükséges. 

A segélyhívási folyamat leírása:

Az e-PATRONUS® SMART készülék - szemben a BASIC készülék 4 db vezeték nélküli watchdog zónájával -, a lakás akár 32 különböző területét (helyiségét) képes megfigyelni, megfigyelési helyenként 3 különböző idősávban, idősávonként akár több alkalommal is! Ezzel készülék azt biztosítja, hogy az adott megfigyelési területen a mozgási aktivitást ellenőrizhessük. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy az otthon, egyedül élő idős ember élet tevékenységének normál napi ritmusát felkeléstől a lefekvésig ellenőrizni tudjuk, ha ugyanis nem a napi rutin szerint mozog (tesz-vesz) a lakásban a rendszer erről a tényről a beállítástól függően sms szövegben, emailben vagy GPRS adat formájában értesíti a hozzátartozókat illetve a címzetteket. 

3. Az e-PATRONUS® SMART élet és vagyonvédelmi felügyeletet is képes ellátni 

Az e-PATRONUS® SMART készülék támogatja akár 32 db 24 órás zóna használatát, kifejezetten a füst, gázszivárgás érzékelésére. A gáz és füst érzékelők a rendszerhez opcionálisan rendelhetők 

4. Az e-PATRONUS® SMART mint időzített jelzést adó készülék 

Az e-PATRONUS® SMART készüléken előre programozható napi 5 időpont, legyen az ébresztés, gyógyszer bevételi időpont vagy egyéb funkció. Minden egyes jelzési időponthoz külön állíthatók a jelzés hosszúságok és az is hogy a jelzés hányszor ismétlődjön. 

5. Az e-PATRONUS® SMART gyorshívó és monitoring telefon

Az e-PATRONUS® SMART készülék normál telefonbeszélgetéshez biztosítja az egyszerű, gyors, és megbízható két-utas hangkommunikációt a hívó és a hívott közt. Csak meg kell nyomni az egyik (maximum négy szám programozható előre) Bizalmas Szám nyomógombok egyikét és a készülék automatikusan lehetővé teszi a hangkommunikációt a hozzárendelt telefonszámmal. Így a rászoruló, vagy idős ember könnyen beszélhet például hozzátartozójával. Az egyes nyomógombokra apró piktogramok rajzolhatók vagy ragaszthatók fel, megkönnyítve a hívott fél azonosítását. 

Az e-PATRONUS® SMART készülék az előre felprogramozott számok részéről érkező bejövő hívásokat minden további beavatkozás, művelet nélkül kihangosítva fogadja. A idős, netán ágyban fekvő beteg emberrel kihangosított üzemmódban lehetséges beszélni anélkül, hogy neki bármit is kellene tennie. 

6. Az e-PATRONUS® SMART, mint betörésjelző készülék 

Az e-PATRONUS® SMART készülék a szokásos rádiós kiépítésű (vezetékezés nélküli) riasztó berendezésekkel egyenértékű betörésjelző funkciókkal is rendelkezik. Nem szükséges tehát külön riasztó berendezést felszerelni a lakás védelmére. A készülék maximum 32 zónás riasztó rendszerrel egyenértékű, rádiós mágneses ablak és ajtóérzékelők, valamint rádiós passzív infra mozgásérzékelők jelzéseinek fogadására alkalmas. A riasztás kijelzésére opcionálisan helyi sziréna rendelhető illetve Önnek vagy más családtagok számára sms illetve e-mail vagy a távfelügyelet részére GPRS adat küldéssel a távriasztást is biztosítani képes. 

7. Az e-PATRONUS® SMART, mint vérnyomás és pulzusszám mérő készülék 

Az e-PATRONUS® SMART csomagban tartozékként szállított tépőzáras felkari szalag segítségével ellenőrizheti az idős ember vérnyomását illetve pulzusszámát. A készüléken alsó és felső riasztási határértékeket állíthat be, melyek túllépése esetén a készülék riasztást küld az előre beprogramozott családtagok számára sms illetve e-mail vagy a távoli felügyeletnek GPRS adat formájában. 

8. Az e-PATRONUS® SMART a funkcionális működése során keletkezett információkról utólag visszakereshető esemény listával rendelkezik. 

e-PATRONUS® Smart
készülék ára

69.850,- Ft 
 
 
 

Az ár Magyarország területén a kiszállítás díját is tartalmazza!

 

 

 

e-PATRONUS® SMART

e-PATRONUS® SMART technikai adatok

- Hálózati adapter

Standard 230 V 50 Hz AC / 12 V /1A DC

- Frekvenciák

2G: GSM900/1800 MHz, 
3G WCDMA: 900/2100 MHz UMTS

- SIM kártya
3V SIM 

- GSM Antenna
50 Ω SMA 

- Vezeték nélküli frekvencia
433.92 MHz

- Vezeték nélküli zónák száma 
32 db (funkció szerint programozható)

- Vezeték nélkül pánik gomb hatótávolsága
30 méter szabadtéren

- Vezeték nélküli érzékelők hatótávolsága 
100 méter szabadtéren

- Tartalék akkumulátor
3.7V 900mAh újratölthető Lítium akkumulátor

- Teljes értékű LCD kijelző

- Környezeti hőmérséklet
-20-+60 °C

- Páratartalom
relatív páratartalom maximum 90% (lecsapódásmentes)

- A SMART központi egység méretei: 
220 mm * 170mm * 60mm

- A SMART központi egység tömege: 

710 g (bázis készülék hálózati adapter nélkül)